November 2011

Wanna Be Aff?

28. november 2011 at 20:09 | Vanessa



PRAVIDLÁ:
1.Budeš obiehať aspoň 2-3-krát do týždňa.
2.Oznámiš nám to,keď budeš mať hiatus.
3.Pri obiehaní nepíš komentáre ako "Ahoj,obieham".
4.Blogy,ktoré sú zamerané iba na "vykecávanie sa" a podobne veľmi veľkú šancu na spriatelenie sa nemajú,ale pri niektorých možno spravíme výnimku.

AK SA CHCEŠ SPRIATELIŤ NAPÍŠ:
  • Prezývku
  • Blog
  • Prečo sa chceš spriateliť
  • Skupina do ktorej chceš patriť?(Elite,Top,Sister,Normal)

CAST

28. november 2011 at 15:50 | Vanessa














Natasha Henstridge - Filmography

28. november 2011 at 15:48 | Vanessa

FILMS
YearFilmRole
1995SpeciesSil
1996Maximum RiskAlex Minetti
1998Adrenalin: Fear The RushDelon
1998Bela DonnaDonna
1998StandoffMary
1998Dog ParkLorna
1999Species 2Eve
2000CaracaraRachel Sutherland
2000BounceMimi Prager
2000The Whole Nine YardsCynthia Tudeski
2000Second SkinCrsytal Bell
2000It Had To Be YouAnna Penn
2001A Better Way To DieKelly
2001A Girl,Three Guys,and a Gun5´Oclock Girl
2001Ghosts of MarsPoručíčka Melanie Ballard
2001Kevin of the NorthBonnie Livengood
2002StealKaren
2004Species 3Eve
2004The Whole Ten YardsCynthia
2005Widow on the HillLinda Dupree Cavanaugh
2008DeceptionSimone Wilkinson
2009AnytimeCarol Mills
2009Let the Game BeginAngela
2010You Lucky DogLisa Rayborn
2010The Devil´s TeardropMargaret Lukas
2011Should´ve Been Romeo-Neznáma rola


Jessica Parker Kennedy - Filmography

26. november 2011 at 19:56 | Vanessa


FILMS
YearFilmsRole
2006Santa BabyLucy the Elf
2007Decoys 2 : Alien SeductionPekné dievča
2008Another Cinderella StoryTammy
2008Desperate Hours : An Amber AlertSandie
2009Santa Baby 2 : Christmas MaybeLucy the Elf
2009Bad MeatEstelle
2011BehemothChloe
201150/50Jackie
2011In TimeRecepčná v hoteli



Shelley Hennig - Filmography

26. november 2011 at 19:41 | Vanessa



TELEVISION
YearTitleRole
2007-2011Days of Our LivesStephanie Johnson
2009Entertainment TonightHrala samú seba
2011The Secret CircleDiana Meade

Phoebe Tonkin - Filmography

26. november 2011 at 19:35 | Vanessa

FILMS
YearFilmRole
2010Tomorrow,When The War BeganFiona Maxwell
2011BaitJaimie
2013Tomorrow 2Fiona Maxwell


Gale Harold - Filmography

26. november 2011 at 19:26 | Vanessa

FILMS
YearMovieRole
200036KBooker O´Brien
2001Mental HygieneDavid Ryan
2003Particles of TruthMorrison Willey
2003Rhinoceros EyesDet. Phil Barbara
2003WakeKyle Riven
2005The UnseenHarold
2005Life on the LedgeChaz
2006Falling for GraceAndrew James Barrington
2009Passenger SideKarl
2010Fertile GroundNate Weaver
2011RehabDr. Daniel Brody

Thomas Dekker - Filmography

26. november 2011 at 19:08 | Vanessa

Films

Year

Movie

Role

1994Star Trek : GenerationsThomas Picard
1995Village of the DamnedDavid McGowan
1998The Land Before Time V : The Mysterious IslandLittlefoot(Dabovanie)
1998An American Tail : The Treasure of Manhattan IslandFievel Mousekewitz(Dabovanie)
1998The Land Before Time VI : The Secret of Saurus RockLittlefoot(Dabovanie)
1999An American Tail : The Mystery of the Night MonsterFievel Mousekewitz(Dabovanie)
2001The Land Before Time VII : The Stone of Cold FireLittlefoot(Dabovanie)
2001The Land Before Time VIII : The Big FreezeLittlefoor(Dabovanie)
2002Help,I´m a Boy!Mickey(Dabovanie)
2002The Land Before Time IX : Journey to the Big WaterLittlefoot(Dabovanie)
2006Simple JoysStephen
2007The War PrayerSpevák
2008From WithinAidan
2008WhoreTom
2009Laid to RestTommy
2009My Sister´s KeeperTaylor Ambrose
2010A Nightmare on Elm StreetJesse Braun
2010All About EvilSteven
2010KaboomSmith
2011Angels CrestEthan
2011ChromeSkull : Laid To Rest 2Tommy
2012Forever LandBobby

Britt Robertson - Filmography

26. november 2011 at 18:31 | Vanessa






Films

Year

Film

Role

2003The Ghost ClubCarrie
2003One of ThemElizabeth(Young)
2004Tangled Up in BlueTula
2004The Last SummerBeth
2004Growing Pains : Return of the SeaversMichelle Seaver
2006Women of a Certain AgeDoria
2006Jesse Stone : Night PassageMichelle Genest
2006Keeping Up With the SteinsAshley Grunwald
2007FrankAnna Catherine York
2007Dan in Real LifeCara Burns
2008From WithinClaire
2008The Tenth CircleTrixie Stone
2008The Spirit of ´76 : The Making of "Swingtown"Trixie Stone
2008Have a Nice Resolution : Sex & Morality in 1970´s AmericaSamantha Saxton
2009The Alyson Stoner ProjectDJ B-Rob
2009Triple DogChapin Wright
2009Mother and ChildViolet
2010CherryBeth
2010Avalon HighAllie Pennington
2010The Family TreeKelly Burnett
2011Scream 4Marnie Cooper
2012The First TimeAubrey Miller

Dawn Chamberlain

25. november 2011 at 21:32 | Vanessa


*Status - Čarodejnica,ktorej vzali jej moc
*Vek - Neznámy
*Rodina - Faye Chamberlain(dcéra)

Viac o Dawn:

Dawn je riaditeľka školy,na ktorú chodievajú všetci členovia kruhu. Preukazuje to,ako sa stará o svojich študentov a ako ochraňuje kruh,o ktorej však kruh nevie,že spolupracuje s Charlesom v snahe získať späť ich schopnosti. Nedávno o nej stará mama Cassie,Jane Blake odhalila,že mala niečo s Johnom Blackwellom,keď boli mladší,podľa čoho môže byť jeho dcérou aj Faye,tak ako je ňou aj Cassie.

Nick Armstrong

25. november 2011 at 21:26 | Vanessa


*Status - Čarodejník-už zomrel
*Vek - 17
*Rodina - Jake Armstrong(brat)

Viac o Nickovi:

Nick je tiež ďalším členom tajného kruhu,ktorý žije so svojim strýkou a tetou,vedľa domu Cassie. Je známy ako jeden z tých zlých chalanov s pekným telom,ktoré rád využíva ako svoju výhodu. Nick prišiel o oboch svojich rodičov a je tiež známy ako samotár seriálu. Nakoniec si prizná svoje city k Melisse a začnú spolu chodiť. Potom,čo je Melissa ovládaná démonom,neskôr sa démon dostane do neho. Pritom vyhľadá Dawn,ktorej chce prevziať kontrolu nad jej telom,ale Charles ho zastaví a so snahou zabiť démona,tým,že ho utopí,pričom nevedel,že pri tom zomrie aj Nick,on zomrie a zanecháva kruh s pocitom tragickej straty a to hlavne Melissu.

Jane Blake

25. november 2011 at 21:19 | Vanessa

*Status - Čarodejnica
*Vek - Neznámy
*Rodina - Amelia Blake(dcéra),Cassie Blake(vnučka)

Viac o Jane -

Jane Blake je stará matka Cassie,ktorá pracuje ako zdravotná sestra v nemocnici. K nej sa prisťahovala Cassie po smrti jej matky. Tiež je jednou zo starších generácii čarodejníc a pomáha Cassie vysporiadať sa s jej mocou a problémami,ktorým ich Kruh čelí,potom čo jej o tom Cassie povie. Jane sa však pozná aj s ďalším starším čarodejníkom,Henrym Chamberlainom,ktorého ide skontrolovať k nemu domov,kde ju však napadne Charles,keď objaví kryštál,pomocou ktorého jej potom vymaže spomienky. To kúzlo na nej však zanechá následky a Jane máva výpadky pamäte.

Melissa Glaser

25. november 2011 at 21:11 | Vanessa


*Status - Čarodejnica
*Vek - 16
*Rodina - otec(meno neznáme),Holden Glaser(bratranec),Karima Glaser(sesternica)


Viac o Melisse -

Ďalšia členka kruhu,Melissa Glaser,ktorá je najlepšia priateľka Faye a ktorá má dosť neistú povahu. Na začiatku seriálu,má taký pocit,akoby iba chodila v tieni Faye a musí sa naučiť čeliť svojej neistote a stať sa skutočnou rozhodnou osobou. Nakoniec si však uvedomuje,že niečo cíti k Nickovi,tak spolu začnú chodiť. Nicka však neskôr posadol démon,kvôli ktorému aj zomrel,čo Melissu zanechalo smutnú a osamelú. Do mesta potom prichádza jej bratranec Holden,ktorý robí všetko preto,aby pozdvihol jej náladu a pomohol jej pohnúť sa ďalej.

Diana Meade

25. november 2011 at 21:03 | Vanessa


*Status - Čarodejnica
*Vek - 16
*Rodina - Charles Meade(otec)

Viac o Diane -

Diana patrí tiež do tajného kruhu čarodejníc a považuje sa za vodkyňu kruhu. Rýchlo sa spriatelí s Cassie,vďaka jej pozitívnemu a priateľskému postoju a presvedčí ju o tom,že mágia sa nepoužíva len pre zlo. Diana stále dáva pozor na kruh a uisťuje sa,že všetky rozhodnutia sú urobené správne. Diana chodí s Adamom Conantom,a neskôr si však uvedomuje,že jeho priťahuje Cassie. Bolo jej povedané,že Adam a Cassie sú stvorení pre seba a kvôli tomu a aj kvôli Adamovmu nedávnemu správaniu sa s ním rozíde. Neskôr do mesta prichádza bratranec Melissy,Holden,ktorý sa jej páčil,keď bola mladšia a pomaly sa s ním zbližuje.

Faye Chamberlain

25. november 2011 at 20:55 | Vanessa
*Status - Čarodejnica
*Vek - 16
*Rodina - Dawn Chamberlain(matka),Henry Chamberlain(starý otec)

Viac o Faye:

Dcéra riaditeľky školy v Chance Harbor,Faye je v kruhu tou ľahostajnou. Kým kruh nebol spojený,používala mágiu iba pre svoje vlastné sebecké túžby a bojuje o moc v rámci ich kruhu. Keď sa však do mesta vracia jej bývalý priateľ Jake,začne sa pred ním správať inak a snaží sa mu ukázať,o čo prišiel,keď sa s ňou rozišiel. Neskôr je naznačené to,že Faye by mohla byť tiež dcérou Johna Blackwella,tak ako je Cassie,pretože sa spomínalo,že jeho matka mala pre neho slabosť,čo by znamenalo,že Faye je nevlastná sestra Cassie a má v sebe tiež temnú mágiu.

Charles Meade

25. november 2011 at 20:46 | Vanessa


*Status - Čarodejník,ktorému boli vzané jeho schopnosti
*Vek - Neznámy
*Rodina - Diana Meade(dcéra)

Viac o Charlesovi:

Charles je otcom Diany a tiež človek,ktorého správanie býva dobré aj zlé. Na začiatku seriálu je ukázané,že on je tou osobou,ktorá spôsobila ten oheň,v ktorom zahynula Cassiena matka,Amelia Blake. Charlesovi a jeho kruhu pred 16.rokmi vzali starší čarodejníci schopnosti,preto sa ich teraz snaží získať späť a urobí preto hocičo a postará sa o všetko,čo sa mu postaví do cesty.

Adam Conant

25. november 2011 at 20:37 | Vanessa


*Status - Čarodejník
*Vek - 16
*Rodina - Ethan Conant(otec)

Viac o Adamovi:

Adam Conant je jeden z dvoch mužškých členov tajného kruhu,ktorého začne priťahovať Cassie,hneď ako ju spozná a taktiež k nej niečo cíti,aj keď chodí už roky s Dianou,vodkyňou kruhu. Potom,ako oznámia Cassie,že je jedna z nich jej Adam začne pomáhať s prijatím toho,kým je a učí ju ako používať mágiu,pričom jej ukazuje,že to všetko nie je zlé,čo ich dvoch zbližuje. Potom však do mesta prichádza ďalší člen ich Kruhu,Jake,ktorý sa tiež zbližuje s Cassie a ktorého Adam nikdy veľmi nemal rád. Adam sa začne správať ako žiarlivý priatel Cassie,čo vedie k jeho rozchodu s Dianou.

Cassie Blake

25. november 2011 at 20:29 | Vanessa
*Status - Čarodejnica
*Vek - 16
*Rodina - Amelia Blake(matka),Jane Blake(stará mama),John Blackwell(otec)

Viac o Cassie -

Cassie bola normálnou,šťastnou teenagerkou,kým jej matka nezomrela a ona sa sťahuje do mesta Chance Harbor,kde zistí,že je čarodejnicou a pridáva sa do Tajného Kruhu piatich ďalších čarodejníc. Najprv sa jej vôbec nepáči to,že je čarodejnicou a odmieta sa pridať do Kruhu,no potom prijme to kým je a nakoniec sa pridá to kruhu čarodejníc. Medzi Cassie a Adamom sa však odohráva silná obojstranná príťažlivosť,kvôli faktu,ktorý hovorí,že sú pre seba stvorení. Neskôr je odhalené,že mágia Cassie pochádza zo strany jej matky,ktorá sa datuje až do počiatkov čarodejníctva,čo jej dáva moc na vedenie kruhu,takisto v sebe má aj mágiu od svojho otca,ktorá ju robí silnejšiou ako zbytok čarodejníc v kruhu.

Louis Hunter - Photoshoots

24. november 2011 at 22:36 | Vanessa


................................

Louis - Photoshoots Unknown Years

24. november 2011 at 22:36 | Vanessa


..............................
..............................